Αθλητικά Ελλάδα

ΠΑΟ Μαζεύει τα κομμάτια

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ (0-4) είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δεν το έκρυψε. Ο προπονητής των πρασίνων καλείται να μαζέψει τα κομμάτια και να προετοιμάσει την ομάδα του όσο γίνεται καλύτερα, ενόψει των αγώνων των πλέι οφ, όπου «κρύβεται» ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου, δεν έμεινε τίποτε άλλο στον Παναθηναϊκό από τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.



Είπε σχετικά ο Ουζουνίδης: «Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες, γιατί μας βρίσκουν μετά από έναν αποκλεισμό. Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε παρόντες σε έναν τελικό. Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, αλλά δικαιούμασταν να προκριθούμε σε βάρος του ΠΑΟΚ. Τώρα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι, να δούμε τι λάθη κάναμε αγωνιστικά και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την ομάδα, ενόψει των πλέι οφ. Δεν είναι εύκολο, κυρίως για τους παίκτες.



»Όμως εδώ πρέπει να φανούμε δυνατοί. Και αυτό που ξεχωρίζει τους ικανούς και τους δυνατούς είναι το πόσο γρήγορα ξεπερνούν τις δύσκολες καταστάσεις. Τις εύκολες καταστάσεις μπορούν όλοι να τις διαχειριστούν, ενώ στις δύσκολες χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρέπει μέσα από αυτήν την ατυχία να φανούμε πιο δυνατοί».