Αθλητικά Ελλάδα

Φορτούνης: «Με τον Λεμονή γίναμε ξανά ομάδα»

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF και της ΕΡΤ για τα παιδιά στήριξε και φέτος ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής άσος των «ερυθρολεύκων» Κώστας Φορτούνης μίλησε στην «ΕΡΑ Σπορ» και έστειλε το δικό του μήνυμα. «Είναι τιμή για μένα, ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως νέος άνθρωπος, που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον φετινό Ραδιομαραθώνιο της UNICEF», είπε αρχικά.

Φυσικά, στον Φορτούνη έγιναν και ερωτήσεις για το πρωτάθλημα και την ομάδα του. Έτσι, σε ερώτηση για την έλευση του Τάκη Λεμονή, απάντησε: «Από τη στιγμή που έχει έρθει ο κ. Λεμονής είμαστε ομάδα. Ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ενεργοποιήθηκαν και έχουν βοηθήσει, γιατί, κακά τα ψέματα, πριν δεν ήμασταν καθόλου καλοί σαν ομάδα, αλλά αυτήν τη στιγμή μάς έχει δώσει μία άλλη ψυχολογία. Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, ο οποίος έχει ταυτιστεί με αυτή την ομάδα. Την ξέρει πολύ καλά και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή να έρθει αυτήν τη χρονική στιγμή».



Για τη χρονιά του Ολυμπιακού και του ιδίου: «Εννοείται πως το να αλλάζει μία ομάδα έναν προπονητή το καλοκαίρι δεν είναι ό,τι καλύτερο και για τον Σύλλογο. Απλά ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Πιστεύω ότι, παρ' όλ' αυτά, έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα, τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά.



Ήμασταν στην Ευρώπη. Αποκλειστήκαμε από μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαστε και στους δύο στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Απλά, όταν η ομάδα δεν είναι καλά, σίγουρα κι εγώ θα έχω κάποια σκαμπανεβάσματα. Αυτήν τη στιγμή νιώθω πολύ καλά και με τον καινούργιο προπονητή και θέλω να κατακτήσουμε το νταμπλ».