Αθλητικά Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ «Όλα τα ματς έχουν τη σημασία τους»

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (για πρώτη φορά φέτος) απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για δύο σερί ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σήμερα στο πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη στο κύπελλο, με τους «πράσινους» να στοχεύουν, πάντως, τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, εκεί όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό άλλωστε και η διεκδίκηση της κατάκτησης του τροπαίου.



Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ίσως προβεί σε αλλαγές σήμερα, παρατάσσοντας την ομάδα του με αρκετούς αναπληρωματικούς, ελέω τραυματιών και τιμωρημένων. Ωστόσο ο Έλληνας προπονητής έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τα κίνητρα του Παναθηναϊκού:



«Έχουμε καλό ρόστερ, παίκτες που μπορούν ν' αναπληρώσουν αυτούς που απουσιάζουν. Αυτοί που θα αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Θέλουμε τη δεύτερη θέση, για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση. Δεν μπορούσαμε να τους ξεκουράσουμε νωρίτερα και το κάνουμε τώρα, σε αυτό το παιχνίδι».



Κι όταν ερωτήθηκε αν δίνει προτεραιότητα στον αγώνα του κυπέλλου, ο Ουζουνίδης είπε: "Το κύπελλο είναι ένας θεσμός όπου είμαστε ακόμα «ζωντανοί». Αλλά, είμαστε ο Παναθηναϊκός και δεν μπορούμε να αδιαφορούμε σε κανένα παιχνίδι. Γι’ αυτό θέλω να προλάβω κατά κάποιο τρόπο αυτούς που λένε ότι δεν έχει μεγάλη σημασία το παιχνίδι πρωταθλήματος".