Αθλητικά Ελλάδα

ΠΑΟΚ Το κύπελλο μπορεί να περιμένει

Ούτε λέξη για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του κυπέλλου δεν είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από το σημερινό ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στους «πράσινους», ο Σέρβος προτίμησε να εστιάσει όλη την προσοχή του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να παραμείνει στη δεύτερη θέση:



«Είναι ένα ντέρμπι, όπου αγωνίζονται ο δεύτερος και ο τρίτος της βαθμολογίας. Άρα, έχει μεγάλη σημασία για μας, ενόψει των πλέι οφ. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, όπως σε κάθε αγώνα», είπε ο Ίβιτς, αποφεύγοντας να συγκρίνει το σημερινό ντέρμπι με αυτό της ερχόμενης Τετάρτης.



Σχετικά με πληροφορίες ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει ορισμένες απουσίες σήμερα, ο Ίβιτς ήταν σαφής: «Όλοι έχουν αυτές τις πληροφορίες. Εμείς, όμως, ασχολούμαστε γενικά με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο μπορούν να προσφέρουν.



»Περισσότερο κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα και δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι, χωρίς να επηρεαζόμαστε. Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και ήταν λογικό κάποια στιγμή να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω, εμείς κοιτάμε τι διαθέτουμε εμείς και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».