Αθλητικά Ελλάδα

Στάθηκε όρθιος ο Παναθηναϊκός

Με 10 παίκτες από το 12 ́, έφερε 1-1 στη Ν. Σμύρνη

«Όρθιος» παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε πριν και κυρίως στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο έμεινε στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των play off της Super League. Το τελικό 1-1 σαφώς και αφήνει ικανοποιημένους τους «πράσινους» που προηγήθηκαν με τον Μπεργκ στο 38 ́, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56 ́ με τον Μασούρα. Με 10 παίκτες από το 12 ́ έπαιζε το «τριφύλλι», λόγω αποβολής του Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η απουσία του Κουλιμπαλί (αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν το ματς κι αποκλείστηκε), η αποβολή του Ζέκα στο 12 ́ και οι αναγκαστικές αλλαγές των Βιγιαφάνιες (χάνει το υπόλοιπο των play off με βαρύ διάστρεμμα), Μέστο δεν εμπόδισαν την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να πάρει ένα βαθμό, που ίσως αποδειχθεί «χρυσός» στη συνέχεια.



Το δεύτερο μέρος ήταν επιθετικός μονόλογος για τους «κυανέρυθρους», που εκτός από το γκολ της ισοφάρισης έχασαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (70 ́ Λάμπρου), Μασούντ (90 ́+5 Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81 ́ Ταπόκο)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Μέστο (75 ́ Ρέις), Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (32 ́ Μαρινάκης), Κλωναρίδης (62 ́ Λέτο), Μπεργκ