Αθλητικά Ελλάδα

Πάνε για ξένο τεχνικό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό «τρέχουν» ώστε να κλείσει άμεσα ο νέος τεχνικός. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Στο λιμάνι αφήνουν να νοηθεί πώς θα προσλάβουν προπονητή από το εξωτερικό.

Μπαίνουμε στο δεύτερο μισό του Μαΐου και ακόμα ο Ολυμπιακός είναι στο ψάξιμο για τον πάγκο του. Ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ενός προπονητή από το εξωτερικό, μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ρεμί Γκαρντ.

Κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει. Ο Κίκε Σετιέν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λας Πάλμας, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ του Ντουμπάι, ο Φραν Εσκριμπά ελπίζει να μείνει στη Βιγιαρεάλ, ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα απέχει για έναν χρόνο από τους πάγκους λόγω μίας εγχείρισης, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει ακόμα υποχρεώσεις με τον ΑΠΟΕΛ και, γενικότερα, βγαίνει ένα κλίμα από το λιμάνι ότι ο Ισπανοδανός δεν έχει πολλές πιθανότητες.

Στο τραπέζι φυσικά υπάρχει και ο Ρατζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ορισμένους θαυμαστές στον Σύλλογο. Και στο τέλος μένει ο Λεμονής...

Τη Δευτέρα (15/5) δεν υπήρξε κάποια σοβαρή εξέλιξη. Ή μάλλον η μοναδική είδηση που προέκυψε είναι ότι 100% θα πάει για έναν ξένο προπονητή και πως ο Λεμονής δεν θα είναι στον πάγκο ακόμα κι αν φτάσει ο Ολυμπιακός στο έσχατο σημείο να πει ότι «θέλουμε εδώ και τώρα έναν προπονητή».

Αυτό προκύπτει στην παρούσα φάση από το ρεπορτάζ. Το τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Πραγματικά, τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν αρκετά, αφού αν δεν έχει βρεθεί προπονητής έως το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχουμε κατά νουν ότι απομένουν 20 μέρες για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να αρχίσει να ξεθολώνει κάπως το τοπίο από σήμερα. Οπότε, είμαστε εν αναμονή.