Αθλητικά Ελλάδα

ΑΕΚ Ο Χιμένεθ «έκοψε» τρεις

Ήταν δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε μείνει καθόλου ικανοποιημένος με την ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο και ειδικά από κάποιους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, τα παράπονα του Ισπανού τεχνικού για συγκεκριμένους παίκτες ακούστηκαν ήδη από προηγούμενα ματς, όπως ο τελικός του Κυπέλλου. Γι' αυτό και ο Χιμένεθ αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, με τις επιλογές που έκανε στην αποστολή του σημερινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.



Ο Ισπανός τεχνικός απέκλεισε τους Πατίτο Ροδρίγκες, Ρόναλντ Βάργκας και Ροδρίγκο Γκάλο. Τους δυο πρώτους τούς είχε αφήσει εκτός αποστολής και από το ματς της Τούμπας την περασμένη Κυριακή, ενώ είχε κρατήσει τον Ροδρίγκες στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τον χρησιμοποίησε μόνο ως αλλαγή.



Και είναι προφανές πως ο Χιμένεθ ήθελε να στείλει και στους τρεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας. Μάλιστα για τον Βάργκας, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει στο τέλος της σεζόν, το μήνυμα φαίνεται να είναι ακόμα πιο ηχηρό.



Κατά τα άλλα, τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Κώστας Γαλανόπουλος προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή. Και τόσο ο αρχηγός της ΑΕΚ, όσο πιθανότατα και ο 20χρονος μέσος, θα επιστρέψουν κανονικά και στην ενδεκάδα. Μια ενδεκάδα, που όλα δείχνουν πως θα είναι ίδια μ’ αυτήν της Τούμπας, ίσως με τον Γιόχανσον στην θέση του Αϊντάρεβιτς, παρόλο που θέση διεκδικεί και ο Μπακασέτας.