Αθλητικά Ελλάδα

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη «Λεωφόρο»

Το ντέρμπι στη «Λεωφόρο» μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της αυριανής 4ης ημέρας των play offs της Super League. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (1-0), θέλει μόνο τη νίκη, για ν' ανέβει στη βαθμολογία. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη σ' ένα παιχνίδι χωρίς ασφαλή προγνωστικά.

Εκτός επιλογών του Μανόλο Χιμένεθ παρέμειναν οι Πατίτο και Βάργκας, γεγονός που μάλλον σηματοδοτεί και το τέλος της καριέρας τους στην ΑΕΚ. Οι δύο παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αντίθετα, επέστρεψε ο Γκάλο ο οποίος παίρνει τη θέση του Βινίσιους, ενώ ο Βούρας θα είναι αναπληρωματικός τερματοφύλακας, καθώς ο Μπάρκας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό.



Στην αντίπερα όχθη, Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως και οι Τελάντερ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τζαντομένικο Μέστο γυμνάστηκαν κανονικά.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης ημέρας των play offs της Super League έχει ως εξής:

Απόψε

18:15 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

20:30 (Α. Νικολαΐδης) Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΕΚ 6

2.ΠΑΟΚ 5 -2αγ.

3.Πανιώνιος 4

4.Παναθηναϊκός 2 -2αγ.

*Εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ που διεκόπη.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή

18:15 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

20:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ