Αθλητικά Ελλάδα

«Θα μείνω σίγουρα στον Πειραιά»

Ο Ελιουνούσι ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό

Όχι μόνο θα μείνει στον Ολυμπιακό στη νέα χρονιά ο Ταρίκ Ελιουνούσι, αλλά αισιοδοξεί ότι θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δήλωσε σε ΜΜΕ της χώρας του ο Νορβηγός, του οποίου η απόδοση συζητήθηκε αρκετά στη φετινή χρονιά, με αφορμή τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.



Ο Ελιουνούσι είχε έναν αξιοπρεπή πρώτο γύρο, αλλά μετά τον τραυματισμό του παρουσίασε μία πτωτική πορεία, με αποτέλεσμα ο Τάκης Λεμονής να μην τον έχει στις βασικές επιλογές του στο τέλος της σεζόν. Με αφορμή λοιπόν τον παραγκωνισμό του, στη Νορβηγία άρχισαν να γράφονται διάφορα για το μέλλον του. Ο ίδιος όμως είναι κατηγορηματικός:



«Από τη στιγμή που δεσμεύομαι με συμβόλαιο, θα συνεχίσω και στη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα, ο κόσμος μας είναι παθιασμένος και μας στηρίζει σε όλα τα γήπεδα. Κάποιοι είναι τόσο τρελαμένοι με την ομάδα, που βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από τα παιδιά και την οικογένειά τους! Ο Ολυμπιακός σημαίνει πολλά για τους οπαδούς και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ, θα μείνω στον Πειραιά κι ελπίζω να παίξω του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ».