Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Ώσπου ο Θεός με κρατά δυνατό, θα είμαι εδώ»

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Α’ σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη "Σημερινή"

«Δεν υπάρχει λύση, εκτός και εάν αυτό που εννοούμε και θέλουμε είναι η παράδοση και υποταγή στη βούληση της Τουρκίας. Εάν, όντως, θέλουμε να τουρκέψουμε, τότε το Κυπριακό επιλύεται γρήγορα και πολύ εύκολα»

«Τα προβλήματα στον χώρο της Παιδείας είναι καλώς τροχοδρομημένα και προγραμματισμένα. Δεν είναι πραγματικά, γιατί στόχος είναι το φάγωμα του Υπουργού της Παιδείας, ο οποίος θέλει και επιχειρεί να κάνει τομές στα πράγματα της εκπαίδευσης. Γι’ αυτό στηρίζουμε τον Κώστα Χαμπιαούρη»

«Ας καθίσουν ήσυχα οι εκπρόσωποι των καθηγητών και να μην κάνουν τον ‘καμπόσο’. Είναι απαράδεκτοι και ανάξιοι της αποστολής των. Δεν είναι αυτές τις οργανώσεις που χρειάζεται η Παιδεία»

«Εάν μερικοί θέλουν την Εκκλησία να λέει μόνον ‘Κύριε, Ελέησον’, να το βγάλουν από το μυαλό τους. Η Εκκλησία θα ενδιαφέρεται και για την πνευματική υπόσταση του λαού και για τη φιλανθρωπική του υπόσταση, γιατί είναι και φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά και από κοινωνικής και από πολιτιστικής και από εθνικής απόψεως θα ενδιαφέρεται και θα πράττει τα δέοντα»

Διαβάστε περισσότερα στη "Σ" που κυκλοφορεί!

Υποστηρίξτε τη