Αναλύσεις

Έγκλημα καθοσιώσεως η μετατροπή των παιδιών σε πειραματόζωα

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και η ανωμαλία που αναδεικνύεται ως αναγκαίο μέτρο κατά των διακρίσεων των δύο φύλων

Πόλεμοι, φτώχια, εξαθλίωση, πείνα, δυστυχία. Όλες οι κατάρες των Φαραώ μαστίζουν την Ευρώπη και ολόκληρο τον πλανήτη. Ζητήματα μείζονος σημασίας, που χρήζουν «περίθαλψης» και σημασίας για να απαλύνουν τις πληγές, να διορθώσουν στρεβλώσεις, η προστασία των παιδιών και των αμάχων στις εμπόλεμες περιοχές μπαίνουν στο περιθώριο. Ο αποπροσανατολισμός και η υστερική χειραγώγηση των μαζών είναι το ζητούμενο από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ξεφτιλισμένη Ε.Ε.

Η πολιτισμένη Δύση, και συγκεκριμένα η Ε.Ε., αντί να καταπιαστεί με αυτά τα ζητήματα, επιχειρεί μανιωδώς να αναδείξει και να επιβάλει την «ανωμαλία» σε κυρίαρχο στοιχείο για την εξάλειψη δήθεν των διακρίσεων των δύο φύλων. Οι διεμφυλικοί, οι αμφιβόλου σεξουαλικότητας άνθρωποι, οι τρανς, οι ομοφυλόφιλοι, η τεκνοθεσία, και η παρένθετη γονιμοποίηση αποτελούν το αποκλειστικό ενδιαφέρον της πολιτικής ατζέντας των χωρών της Ένωσης.

Η σχετική ατζέντα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τείνει ν' αποτελεί και κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής αντιπαράθεσης με το ζήτημα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών. Όπως και η αμφιβόλου πολιτική για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία -Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης- προκειμένου τα παιδιά εξ απαλών ονύχων να συμφιλιωθούν με τη σεξουαλική διαφορετικότητα των φύλων, ώστε να εξαλειφθούν τάχατες οι διακρίσεις.

Φασίζουσα λογοκρισία και χειραγώγηση

Επικρατεί μια οργανωμένη φασίζουσα λογοκρισία και χειραγώγηση των ειδήσεων στα Δυτικά συστημικά ΜΜΕ, στην οποία συμμετέχουν σχεδόν όλα τα πολιτικά σχήματα της «καθωσπρέπει» Ε.Ε.

Όποιος τολμήσει να εκφέρει διαφορετική άποψη, «πυροβολείται» ως σκοταδιστής και αναχρονιστής. Πέραν τούτου, υπάρχουν και οι ρουφιανιές, όπου εντεταλμένοι της εξάλειψης των σεξουαλικών διακρίσεων, οι υπέρμαχοι του γονέα 1, γονέα 2 ή περισσότερων γονιών, παρακολουθούν στο διαδίκτυο ποιοι διαφωνούν με τις προωθούμενες πρακτικές μεταχείρισης των παιδιών και τους «καρφώνουν» ζητώντας διώξεις και τιμωρίες εκπαιδευτικών ή γονιών.

Ελάχιστοι τολμούν να εκφέρουν με παρρησία τις απόψεις τους και να εγείρουν τα αμείλικτα ερωτήματα: Τι θα γίνει εάν ένα παιδί υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από ομόφυλο πρόσωπο; Θα έχει ο γονιός το δικαίωμα να το καταγγείλει ως κατάπτυστο ποινικό αδίκημα ή θα προτρέξουν οι συνήγοροι της προωθούμενης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης να αντιτάξουν το επιχείρημα πως γνώριζε, άρα το θέλησε;

Επικρατούν και αρκετά ενοχλητικά σχόλια περί “συναίνεσης” των παιδιών σε υποθέσεις παιδοβιασμών, ασέλγειας, ασελγών πράξεων και αποπλάνησης, με εκπροσώπους των ΜΜΕ να προβάλλουν το λαστιχαρισμένο “τεκμήριο της αθωότητας” (τη νομική αρχή που ισχύει για κάθε πολίτη “μέχρις αποδείξεως του εναντίου”).

Οι γονιοί οφείλουν να είναι παρατηρητικοί και να βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Η προστασία τους είναι ένα κεφαλαιώδες ζήτημα και κανένας δεν δικαιούται να παίζει με την ψυχική τους υγεία. Ειδικά, στην περίπτωση που το παιδί αναφέρει οτιδήποτε - από απορία έως παράπονο και από μαρτυρία έως και ενόχληση από κακόβουλη σεξουαλική πράξη από ενήλικες.

Βαφτίζουν τον αμοραλισμό σε πρωτοποριακή κοινωνική μετεξέλιξη

Η οικογένεια με περισσότερους από δύο γονείς, όπως θεσμοθετείται από το Ευρωκοινοβούλιο και εμφανίζεται σαν κάτι νέο, σύγχρονο και πρωτοποριακό, δεν συνιστά προοδευτική κοινωνική μετεξέλιξη. Είναι μια ανωμαλία, την οποία φασκιώνουν με αίολα επιχειρήματα, που οδηγεί σε ατραπούς και άπειρους κινδύνους για τα παιδιά. Είναι έγκλημα καθοσιώσεως να μετατρέπονται τα παιδιά σε πειραματόζωα και έρμαια μιας κοινωνίας, που βρίσκεται σε ηθικό ξεπεσμό και διάλυση.

Στην αιτιολόγηση του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού γονικής σχέσης, που ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο του 2023, αναφέρεται:
«Σεβασμός και αναγνώριση των διαφόρων ειδών οικογενειών.
Υπάρχουν και άλλες οικογένειες που δεν εμπίπτουν στον παραδοσιακό κανόνα της πυρηνικής οικογένειας, οι οποίες δυσκολεύονται περισσότερο να αναγνωριστούν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις οικογένειες με περισσότερους από δύο γονείς. Μολονότι επί του παρόντος λίγα μόνο κράτη μέλη έχουν ανοίξει τη νομική δυνατότητα πολλαπλών γονιών, αυτό θα συμβεί σίγουρα στο μέλλον. Επομένως, είναι σημαντικό ο κανονισμός, ήδη από την αρχή, να είναι ευέλικτος και να επιτρέπει μη παραδοσιακούς οικογενειακούς σχηματισμούς, μεταξύ άλλων, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό γονικής ιδιότητας περιλαμβάνει τη δυνατότητα για περισσότερους από δύο γονείς».
Όλα αυτά σημειώνονται σε έναν νέο κανονισμό, που προτάσσει -υποτίθεται- τα δικαιώματα των παιδιών. Ωστόσο αποτελεί μέγιστη υποκρισία για τις πολιτικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου να μιλούν για δικαιώματα παιδιών, όταν σε αναπτυγμένες χώρες της Ε.Ε., όπως Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία, χιλιάδες ενήλικες πολίτες πάσχουν από σοβαρά ψυχικά νοσήματα αφού σε πολύ νεαρή ηλικία έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδόφιλων παιδεραστών, παιδοβιαστών και άλλων ψυχικά ανώμαλων. Αντί να εγκύψουν στα αίτια και τα αιτιατά αυτών των ολέθριων συνεπειών, προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το πρόβλημα, βαφτίζοντάς το ως πρωτοποριακή μετεξέλιξη.

Η μητρότητα στον βωμό της εμπορευματοποίησης και του κέρδους

Ο προορισμός μια γυναίκας, πέραν του ότι πρέπει να είναι ισότιμη με τον άνδρα, είναι η τεκνοποίηση για τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Ακόμα και στο ζωικό βασίλειο επικρατούν οι νόμοι της φύσης και η διαφορετικότητα στον ρόλο της μητρότητας και της πατρότητας.
Η απάλειψη των εννοιών του πατέρα και της μητέρας και η αντικατάστασή τους από τον γονέα 1 και 2, η πολλαπλή οικογένεια και οι πολλαπλοί γονείς έρχονται να ανατρέψουν όχι μόνο τις ηθικές αξίες, αλλά αντίθετα επιχειρείται μια βίαιη ανατροπή των προτύπων που περιέχεται στην πατρότητα και τη μητρότητα και της καθοριστικής σημασίας τους στην ανατροφή των παιδιών.

Επιχειρείται να ανατραπεί ή εξαλειφθεί ο ρόλος των γονιών σε μια λειτουργική οικογένεια και παρακάμπτονται τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των παιδιών.

Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, οι τρανς και οι λεσβίες έχουν σίγουρα ισότιμα δικαιώματα έναντι των ετερόφυλων. Δεν μπορούν όμως να έχουν δικαίωμα στην τεκνοθεσία και μάλιστα μέσω παρένθετης μητέρας. Με την προώθηση της ισότητας των ομόφυλων ζευγαριών κρύβεται ένα νομικό υπόστρωμα μιας στυγνής εκμετάλλευσης και εμπορευματοποίησης του γυναικείου σώματος. Φτωχές γυναίκες «δανείζουν» τη μήτρα τους για να ικανοποιήθουν τα βίτσια και ένας αρρωστημένος εγωισμός ομοφυλόφιλων ζευγαριών να επιλέγουν και το φύλο, παρακάμπτοντας τα δικαιώματα των παιδιών, της υγιούς ψυχικής, πνευματικής και κοινωνικής τους ανατροφής, ανάπτυξης και ένταξής τους στην κοινωνία.Υπάρχει μια εσκεμμένη αποσιώπηση του πραγματικού προβλήματος, το οποίο καταλήγει στη μετατροπή των παιδιών σε όχημα για την ικανοποίηση ενός ατομικού «δικαιώματος».
Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συγκεκριμενοποίησε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την «αγάπη» με την οποία θα περιβάλει τα υποψήφια παιδιά του, μέσω παρένθετης μητέρας, είπε με απίστευτη κυνικότητα πως θέλει «δυο αγόρια, που θα διοχετεύσει στο ένα τη δική του προσωπικότητα και στο άλλο του συντρόφου του».

Αυτό συνιστά έναν μεγάλο κίνδυνο να μετατραπούν τα παιδιά σε παιχνίδια και πειραματόζωα, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα δικαιώματά τους και η προστασία του ψυχικού τους κόσμου.

Εσχάτως παρακολουθούσα ένα ντοκιμαντέρ από το δεύτερο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης (ΡΙΚ 2), πώς προωθείται η τεκνοθεσία για ομόφυλα ζευγάρια στο Μπέβερλι Χιλς -την πιο ακριβή και πολυτελή πόλη της κομιτείας του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ- οι κάτοικοι του οποίου είναι διασημότητες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές και εκατομμυριούχοι. Ένας εκ των πρωταγωνιστών δήλωνε ότι προωθεί με τον σύντροφό του τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας και θα επιλέξουν το φύλο του παιδιού να είναι αρσενικό. Παραδόξως όλοι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν αρσενικά παιδιά, λες και επιδιώκουν να διαιωνίσουν το είδος.

Η τιμή του όλου εγχειρήματος ξεπερνά -σύμφωνα με την παρουσιάστρια- τις 200.000 δολάρια. Δηλαδή μια τυπική εκμετάλλευση του ανθρώπινου σώματος με σκοπό το κέρδος, ανεξαρτήτως των συνεπειών που θα έχει το παιδί όταν θα έλθει στον κόσμο, και την ικανοποίηση ενός παρεξηγημένου δικαιώματος στην ισοτιμία των φύλων.