Αθλητικά Κύπρος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ Στα πόδια τους να κάνουν τη θεωρία-πράξη

Η «ΚΥΡΙΑ» ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΤΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ
Νέα Σαλαμίνα, Αλκή και Άρης. Έχει καλό πρόγραμμα η Ανόρθωση στις επόμενες τρεις αγωνιστικές και μία καλή ευκαιρία να αξιοποιήσει βαθμολογικά την όλη κατάσταση. Όλα είναι φυσικά σε θεωρητικό επίπεδο. Στα πόδια όμως των παικτών της είναι να γίνει η θεωρία πράξη. Οι εννέα βαθμοί είναι απόλυτα εφικτός στόχος για την «Κυρία», που έχει αποδείξει από την αρχή της χρονιάς ότι έχει ικανότητα για μεγάλα πράγματα. Αήττητη, με εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις, με σαφή περιθώρια να βελτιώσει και την επιθετική της παραγωγή.


Σίγουρα τα 19 γκολ δεν είναι και η καλύτερη επίδοση, αλλά θα πρέπει να δει κάποιος και μία άλλη στατιστική του επιθετικού κεφαλαίου. Η Ανόρθωση φτιάχνει φάσεις, είναι επικίνδυνη, άρα έχει την προοπτική για περισσότερα γκολ. Και πρέπει να σημειώσει κάποιος ότι σκόραρε στα 12 από τα 13 παιχνίδια.


Στο διά ταύτα. Το καλό πρόγραμμα, για να παραμείνει καλό, θα πρέπει να γίνει σήμερα η αρχή. Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, η Ανόρθωση έχει τον πρώτο λόγο, ξεκάθαρα. Είναι καλύτερη ομάδα γενικώς, είναι σε πιο καλή κατάσταση, παίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (έχει διαφορά ακόμη και αν οι έδρες των δύο ομάδων απέχουν ελάχιστα).


Συνεπώς έχει τα πάντα με το μέρος της. Σίγουρα θα λάβει υπόψη την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι, αλλά και την εξίσου μεγάλη ανάγκη της Νέας Σαλαμίνας για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο, λοιπόν, το έργο της «Κυρίας». Αλλά ο πήχης μπαίνει σταδιακά και σταθερά όλο και ψηλότερα. Η ομάδα πρωταγωνιστεί και η μάξιμουμ συγκομιδή στα παιχνίδια όπου έχει τον πρώτο λόγο είναι μεγάλης σημασίας.


Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην "Σημερινή της Κυριακής" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.