Αθλητικά Κύπρος

Οι σκόρερ των Πρωταθλημάτων Παίδων

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων που διοργανώνει η ΚΟΠ στις Κατηγορίες U-13, U-14, U-15 και U-16. Η δράση των Πρωταθλημάτων βρίσκεται στην 26η αγωνιστική και μέσα από το σημερινό ρεπορτάζ θα δούμε τους πρώτους σκόρερ.
Σημειώνεται ότι αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ δημοσιεύεται ξεχωριστά σε κάθε Κατηγορία Πρωταθλήματος.
*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-13 πρώτος στην κατάταξη βρίσκεται ο Άδωνης Νικολεττίδης της πρωτοπόρου ΑΕΛ με 86 τέρματα και ακολουθεί ο συμπαίκτης του Ανδρέας Γεωργίου με 36 τέρματα. Στην τρίτη θέση με 31 τέρματα βρίσκεται ο Ευθύμιος Αναστασιάδης (Καρμιώτισσα) με 31 τέρματα.
*Στην κούρσα του Πρωταθλήματος Παίδων U-14 επικεφαλής στην κατάταξη των σκόρερ βρίσκεται ο Νικόλας Νεοκλέους (Εθνικός Άχνας) με 40 τέρματα. Ακολουθούν οι Άγγελος Ζευκή (Ομόνοια) με 34 τέρματα και ο Κυπριανός Ηρακλέους (Διγενής Μόρφου) με 24 τέρματα.
*Στο Πρωτάθλημα Παίδων U-15 προηγείται ο Πάπλο Αλεξαντράκης Αζάκρα (Καρμιώτισσα) με 39 τέρματα και ακολουθεί ο Γιώργος Ζουβάνης (ΕΝ Παραλιμνίου) με 28 τέρματα. Πολύ κοντά του ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης (Ανόρθωση) με 27 τέρματα.
*Στο Πρωτάθλημα Παίδων U-16 η πρωτιά βρίσκεται στα 52 τέρματα και την κατέχει ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Ανδρέας Νεοφύτου. Ακολουθεί με 33 τέρματα ο Ανδρόνικος Κακουλλής (Ομόνοια) και αμέσως πιο κάτω ο Μαρτίνος Ζήνωνος (Άρης) με 24 τέρματα.