Αθλητικά Κύπρος

Η γιορτή Κοπής της Βασιλόπιτας της ΚΟΕ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΩΣ «Η ΤΥΧΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 2018»


Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, στην παρουσία σύσσωμης της αθλητικής ηγεσίας του τόπου, πραγματοποίησε στο Ολυμπιακό Μέγαρο τη γιορτή για την «Κοπή της Βασιλόπιτας 2018». Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανιερότατος Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία, μεταξύ άλλων, του Προέδρου της ΚΟΕ Ντίνου Μιχαηλίδη και Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου, του Επίτιμου Προέδρου της ΚΟΕ Κίκη Λαζαρίδη, του Προέδρου του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, και των πρώην Προέδρων του ΚΟΑ, Δήμου Γεωργιάδη, Νίκου Καρτακούλλη και Κλέας Παπαέλληνα. Το «παρών» έδωσαν Πρόεδροι, εκπρόσωποι και το προσωπικό των Αθλητικών Ομοσπονδιών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων στεγάζεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο.


Την Πρεσβεία της Ελλάδας εκπροσώπησε η Γραμματέας της Πρεσβείας, Ευρύκλια Παναγιώτου, και το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού, η επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, Κάλλη Χατζηιωσήφ. Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και εκπρόσωποι των Δήμων Λευκωσίας και Λακατάμιας, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, το Μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου Χαράλαμπος Χρίστου και η Διευθύντρια Υπηρεσιών της ΟΠΑΠ Κύπρου, Θούλα Μανναρίδου, συνεργάτες της ΚΟΕ, και πολλοί φίλοι του Αθλητισμού.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πέραν του τυχερού φλουριού της βασιλόπιτας, αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης η «τυχερή Αθλητική Ομοσπονδία 2018». Η κλήρωση ανέδειξε την Ομοσπονδία Σκουός, η οποία θα επιχορηγηθεί με συμβολική χρηματική εισφορά από την ΚΟΕ, ύψους €300.