Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Χαμόγελα για τις γυναίκες και συγκρατημένη αισιοδοξία για τους άνδρες προκάλεσε η κλήρωση των ομίλων του Beach Volley των Κοινοπολιτειακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Απρίλιο στο Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας.


Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν σε έναν Όμιλο «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα τους τις Αυστραλία, Σκωτία και Γρανάδα. Οι άνδρες κληρώθηκαν σε Όμιλο με Αγγλία, Νέα Ζηλανδία και Μοζαμβίκη.


Κληθείς να σχολιάσει την κλήρωση ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι «η κλήρωση των γυναικών είναι σούπερ, αφού μπορούμε να περάσουμε στους οκτώ, ενώ το σύστημα πρόκρισης μάς επιτρέπει να βλέπουμε πέρα από την οκτάδα, ενώ δεν θα ανταμώσουμε με τις Αυστραλέζες πριν από τον τελικό. Όσον αφορά τους άνδρες θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε τη Μοζαμβίκη και απ’ εκεί και πέρα θα τα δώσουμε όλα με Αγγλία και Νέα Ζηλανδία.


Οι τελικές επιλογές για τις δυο ομάδες που θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία θα γίνουν στις 5 Φεβρουαρίου. Τον Μάρτιο η προετοιμασία των ομάδων μας θα κορυφωθεί και αναμένεται να γίνουν προπονητικά κάμπινγκς με την Ελλάδα και το Ισραήλ.

Υποστηρίξτε τη