Τοπικά

Eθελοντικός καθαρισμός του Γραμμικού Πάρκου Πεδιαίου

Στο πλαίσιο της εκστρατείας Let’s Do It! Cyprus

Ο Δήμος Στροβόλου και το Let’s Do It! Cyprus σάς προσκαλούν στον μεγαλύτερο ταυτόχρονο καθαρισμό του Γραμμικού Πάρκου Πεδιαίου που έγινε ποτέ στην Κύπρο, στo πλαίσιo της τελετής λήξης της εβδομάδας καθαρισμού, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 9:00 π.μ.

Την εκδήλωση στηρίζει ο Μέγας Χορηγός του Let’s Do It! Cyprus 2023, Lidl Κύπρου με τον ενεργό συντονισμό και στήριξη των Δήμων Στροβόλου, Λευκωσίας και Λακατάμειας που θα ενώσουν δυνάμεις για να καθαρίσουν για πρώτη φορά ταυτόχρονα, το Γραμμικό Πάρκο σε όλο του το μήκος.

Το σημείο συγκέντρωσης είναι το Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου (Λεωφ. Στροβόλου 100), βόρεια είσοδος, από την πλευρά που είναι τα φώτα της Κληματαριάς. Ο καθαρισμός θα εκκινήσει από το ύψος του Δημοτικού Μεγάρου και θα ολοκληρωθεί μέχρι τη συμβολή του Γραμμικού Πάρκου με την οδό Ελαιώνων.

Στην πλατεία του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν τα προϊόντα που θα προσφέρονται δωρεάν από το Lidl Vantastic Canteen και το εργαστήρι που θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες ο ΜΚΟ Εnalia Physis, με τίτλο «Η θάλασσα σε τρεις διαστάσεις».

Το εργαστήρι μαθαίνει στα παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω τις ζώνες της θάλασσας και τις λεπτομέρειες για τη θαλάσσια ζωή. Μπορούν να συμμετέχουν στη δραστηριότητα και παιδιά με αναπηρίες ή προβλήματα όρασης.

Δήλωση συμμετοχής στο εργαστήρι εδώ και δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση εδώ ή σαρώνοντας το QR code πιο κάτω:

23.10.23 - ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2.png