Τοπικά

Στη μάχη για την Λευκωσία που μάς αξίζει!

Καθώς οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν, κάθε υποψήφιος προβάλλει τη δική του προσωπικότητά με τα δικά της χαρακτηριστικά. Προσωπικά απευθύνομαι με αυτοπεποίθηση προς τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου και θέτω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και μια σημαντική διαδρομή. Διετέλεσα για δύο θητείες Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας, 2011 – 2024. Ανέλαβα τα καθήκοντα του Προέδρου της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης και μέλος του Πολεοδομικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Γνωρίζω τα στελέχη της Δημοτικής Υπηρεσίας και αισθάνομαι ότι έχω τις δυνάμεις και τις γνώσεις να προσφέρω περισσότερα για την Λευκωσία μας.

Υπηρέτησα και υπηρετώ την Λευκωσία με αγάπη και αφοσίωση. Στα εύκολα και στα δύσκολα ήμουν εκεί, ήμουν παρών. Ως Δημοτικός Σύμβουλος ήμουν με συνέπεια κοντά στους Συνδημότες μου, στις δυσκολίες, στις επιτυχίες, στην καθημερινή μάχη για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους.

Τα τελευταία χρόνια εργαστήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την αναγέννηση της πόλης μας. Υλοποιήσαμε έργα ουσίας. Εκσυγχρονίζουμε το Εμπορικό Αστικό Κέντρο και συνεχίζουμε την ανάπλαση της Εντός των Τειχών Λευκωσίας.

Ενισχύουμε την προσβασιμότητα και την συνδεσιμότητα του Κέντρου με όλες τις οικιστικές περιοχές, μέσω ποδηλατοδρόμων και πεζοδρομίων, δημιουργώντας μια πόλη πιο φιλική στους κατοίκους της και ανθεκτική στην κλιματική κρίση. Η αναζωογόνηση της Πράσινης Γραμμής αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας, δουλεύοντας την ίδια στιγμή και για την πολυπόθητη επανένωση της πόλης και της χώρας μας.

Διεκδικούμε ώστε η πόλη μας να γίνει πόλος έλξης περισσότερων επισκεπτών και συνεχής πόλος έλξης νέων επενδύσεων.

Η περίοδος που έχουμε περάσει δεν ήταν εύκολη. Αλλά το έργο που έχει γίνει άλλαξε την Λευκωσία και τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης. Βάλαμε γερά θεμέλια για να πετύχουμε περισσότερα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα ζωής. Απομένουν, όμως και πολλά να γίνουν σε περιοχές που δεν είχαν διαχρονικά τη δυνατότητα για ομαλή ανάπτυξη, κυρίως λόγω του βίαιου διαχωρισμού και την δημιουργίας της πράσινης γραμμής .

Στις 9 Ιουνίου, θα περάσουμε σε μια νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση. Η μεταρρύθμιση καθιστά την Λευκωσία πιο ισχυρή να ανταποκριθεί στην αποστολή μας. Με κοινό σχεδιασμό και ενιαία ανάπτυξη γιατί η συνένωση Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, Αγίου Δομετίου και Έγκωμης προσφέρει μίαν εξαιρετικά σπουδαία αναπτυξιακή ευκαιρία για όλους μας.

Η προσπάθεια για την ολοένα και καλύτερη Λευκωσία είναι αδιάκοπη, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Γι’ αυτό θα συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση για να κάνουμε την πρωτεύουσα ακόμα πιο αναπτυξιακή και ελκυστική, όπως την θέλουν οι Δημότες της. Διεκδικώντας στις εκλογές την θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας, ζητώ από τους Συνδημότες μου περισσότερο χώρο για να υπηρετήσω καλύτερα την πόλη μας. Ζητώ από τους συνδημότες μου, να κάνουμε μαζί το επόμενο μεγάλο βήμα, ενισχύοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λευκωσίας.

Ως υποψήφιος Αντιδήμαρχος, σας καλώ να είστε συνοδοιπόροι μου σε αυτόν τον ωραίο αγώνα. Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Λευκωσία που μάς αξίζει!

*Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας